aboutus

SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD

SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD
1 2
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Shihe υγειονομικό
Αριθμός Υπαλλήλων: 5~10
Ετήσιες πωλήσεις: 2000000-500000
Ιδρύθηκε Έτος: 2013
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η εμπορική Co. famousInternational της Σαγκάη, ΕΠΕ καλούμενο ZMKJ είναι περιεκτική εμπορική επιχείρηση Έχουμε επενδύσει σε διάφορα βιομηχανικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των υγειονομικών εμπορευμάτων υλικού, τους ημιαγωγούς, τα οπτικά τσιπ, τα ηλεκτρονικά προϊόντα, και τον προηγμένο εξοπλισμό. Η υγειονομική στρόφιγγα υλικού αυτήν την περίοδο γίνεται από την εργοστασίων μας Co. εμπορευμάτων Wenzhou Shihe υγειονομική, ΕΠΕ. Ο cOem ShiHe καθιερώνεται από το 2007, για να συμμετέχει από το 2019 στην επιχείρηση εξαγωγής. Το εργοστάσιο καλύπτει μια περιοχή περίπου 2.000 τετραγωνικών μέτρων, και τις σειρές ικανότητας επεξεργασίας από την τραχιά επεξεργασία του υλικού στη συνέλευση τελειωμένος - προϊόντα.
Η κύριες παραγωγή και η επεξεργασία της ενιαίας στρόφιγγας κρύου νερού, τα προϊόντα εξάγονται κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία, Νότια Αμερική, η Ευρώπη και άλλο κύριο υλικό countries.the είναι ορείχαλκος, κράμα ψευδάργυρου και ανοξείδωτο.

Εμμένουμε πάντα στις αρχές «της ποιότητας, της τιμής, της αποτελεσματικότητας, και της πίστωσης», επιβάλτε αυστηρά τα ποιοτικά πρότυπα κάθε προϊόντος, επιτύχετε τις αμοιβαία ευεργετικές τιμές, και λύστε αποτελεσματικά τα προβλήματα πελατών και την αποδοτικότητα παράδοσης, ώστε να επιτευχθεί μια συνείδηση που δεν χάνει ποτέ την πίστη.

 


Μετά από τα έτη ανάπτυξης, τα άριστες προϊόντα και οι υπηρεσίες μας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των στην εγχώρια αγορά πελατών. Προσπαθήστε να είστε έτοιμος να αντιμετωπίσει τις περισσότερες ευκαιρίες και προκλήσεις για την εξαγωγή, και ανυπομονήστε να αυξηθείτε μαζί με περισσότερους συνεργάτες.

 

Κίνα SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Ιστορία

Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Co. της ΣΑΓΚΆΗ, ΕΠΕ ανήκει στην υγειονομική Co. υλικού εμπορευμάτων WENZHOU SHIHE, ΕΠΕ ποιος είναι επαγγελματικός υγειονομικός manufactory με την ανώτερη τεχνολογία και πλούσιοι που παράγουν την εμπειρία πάνω από 10 έτη στην Κίνα. ZMSH είναι εξειδικευμένο στις στρόφιγγες κουζινών, τις στρόφιγγες λεκανών και άλλα υγειονομικά προϊόντα. Μέσω της συνεχών έρευνας και της ανάπτυξης, OUBAO ήταν στην πρώτη γραμμή της τάσης τεχνολογίας και σχεδίου των στροφίγγων κουζινών. Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται συγκεκριμένα για το νερό και τις περιβαλλοντικές συνθήκες σε κάθε αγορά που λειτουργούμε. Έχουμε το CE, CUPC, NEF, LOW-LEAD πιστοποίηση τα της οποίας προϊόντα συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και τα χαμηλά μη τοξικά υλικά μολύβδου χρήσης στον υδροσωλήνα για να προστατεύσουν την υγιή κατανάλωσή σας. OUBAO προωθεί τα νέα προϊόντα κάθε μισό τέταρτο σύμφωνα με τη σύγχρονη τάση αγοράς και απαιτεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν στην αγορά. Η στρόφιγγα ZMSH εμμένει στην ερευνητική και ανάπτυξης έννοια να δώσει την προσοχή στο οικιακό νερό, που προστατεύει την οικογενειακή υγεία για την αποστολή προϊόντων, που συνδυάζει το καινοτόμο σχέδιο με την πρακτική απόδοση για να κάνει τα ανταγωνιστικά υγειονομικά προϊόντα για τους σφαιρικούς πελάτες. Είμαστε εδώ για τον ερχομό σας!

Υπηρεσία

Τα προϊόντα μας έχουν μια εξουσιοδότηση έτους 3-5, και εάν υπάρχουν οποιαδήποτε ποιοτικά προβλήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε δωρεάν.
Εάν το αγορασμένο στοιχείο είναι διαφορετικό από τη διαταγή, θα αντέξουμε την απώλειά σας.
Εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις για το προϊόν, θα αποκριθούμε σε σας αμέσως.

 

Του Q. πόση ποιοτική εγγύηση ετών για τις στρόφιγγές σας;

παρέχουμε την ποιοτική 3-5years εγγύηση για την εγγύηση στροφίγγων ορείχαλκου και ποιότητας ετών 1-2 για τη στρόφιγγα ψευδάργυρου σύμφωνα με το διαφορετικό επίπεδο quality.if οποιαδήποτε

ελαττωματικός επιβεβαιώνεται για να προκληθεί από μας, είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε τα ελεύθερα ανταλλακτικά και το κόστος φορτίου

 

Q.Can το εργοστάσιό σας τυπώνει το λογότυπο/το εμπορικό σήμα μας στο προϊόν;

Το εργοστάσιό μας μπορεί λέιζερ να τυπώσει το λογότυπο του πελάτη στο προϊόν με την άδεια από τους πελάτες. Οι πελάτες πρέπει να μας παρέχουν

μια επιστολή έγκρισης χρήσης λογότυπων για να επιτρέψει σε μας για να τυπώσει το λογότυπο του πελάτη στα προϊόντα.

 

Το Q. το εργοστάσιό σας έχει το σχέδιο και ικανότητες ανάπτυξης, χρειαζόμαστε τα προσαρμοσμένα προϊόντα;

Το προσωπικό στο τμήμα Ε&Α μας είναι καλά πεπειραμένο στη βιομηχανία στροφίγγων, με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας. Μπορούμε να κάνουμε

προσαρμοσμένα προϊόντα ειδικά για σας παρακαλώ ευγενικά μας ελάτε σε επαφή με για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Το Q. Πώς είναι το εργοστάσιό σας ικανότητα παραγωγής;

Έχουμε εργαστεί με την αφθονία των άριστων προμηθευτών, μπορούμε να κατασκευάσουμε τα προϊόντα επάνω σε30000 μονάδες το μήνα.

 

 

Η ομάδα μας

Κίνα SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας